Lediga tjänster

Tjänster

Lediga tjänster

Björkholms Revision & Redovisningsbyrå AB i Norrköping söker nu ytterligare en redovisningskonsult och en redovisningsekonom/administratör

På vårt kontor i Norrköping arbetar vi som redovisningskonsulter och revisorer åt många framgångsrika lokala företag i olika storlekar. Vår ambition är att vara det bästa alternativet till att hjälpa företagen att fortsätta utvecklas genom våra tjänsteområden: Affärsservice, revision och rådgivning. Vi behöver nu förstärka vårt kontor med nya medarbetare inom redovisning och administration.

Idag är vi 7 medarbetare och ingår i det internationella nätverket INPACT International. Vårt mål är att både kunder och medarbetare kan utvecklas i en bra miljö och vi lägger stor vikt vid nära och långsiktiga kundrelationer. Våra ledord är engagemang, trygghet och utveckling. Hos Björkholms Revision & Redovisningsbyrå arbetar du i en god arbetsmiljö med trevliga kollegor som har ett genuint intresse för redovisning. För rätt person finns goda möjligheter att påverka sitt arbete och sin egen kompetensutveckling.

Erfarenhet från redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning är meriterande för båda tjänsterna. Vi erbjuder ett omväxlande, utåtriktat och ansvarsfullt arbete i varierande tempo där ingen dag är den andra lik. Ni kommer att arbete i en utvecklande och lärande miljö där ni får många möjligheter till stimulerande kundkontakter.

Sista ansökningsdag är den 15 maj, men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten som redovisningskonsult hos oss kontakta Stefan Gustafsson 073-682 04 10 stefan@rbrb.se